Coachning


Jag arbetar med grunden och ställer frågor om dina basbehov. Vi skalar ner för att möta dina utmaningar med konkreta lösningar. Med små steg sker varaktiga förändringar. Du kommer hitta och använda dina styrkor och möjligheter. Tillsammans utvärderar vi att du utvecklas i den riktning som du längtar efter.

Kontakta

Samtalsserie Individuell


Ögonblicksbild

30 minuter

Du berättar vad som tynger dig just nu. Om livet känns kaotiskt och du behöver hjälp att dela upp allt i mindre och enklare bitar, så tar du första steget här.

Kom igång

500 kr

Kartläggning

1 timme

Med konkreta frågor anpassade efter dina utmaningar bygger vi en stark grund som gör att du kan hitta och använda dina styrkor och möjligheter.

1000 kr

Komma igång

3 samtal

Stegvis, och med konkreta övningar går vi igenom dina tankar, och ger dig möjligheten att analysera och förstå dina behov.

3000 kr

4-6 veckors plan

Samtalsserie Par


Ögonblicksbild

30 minuter

Individuellt berättar ni vad som skaver i er relation just nu. Detta i kombination med var och ens önskade läge ger viktiga byggstenar för starten på samarbetet.

Kom igång

500 kr

Kartläggning

1 timme

Med konkreta frågor anpassade efter era respektive utmaningar bygger vi en stark grund som rustar er relation med styrkor och möjligheter.

1500 kr

Komma igång

4 samtal

Stegvis, och med praktiska övningar går vi igenom underliggande behov som inspirerar drivkrafter och villkor för en god relation.

6000 kr

4-6 veckors plan


Kundröster


Ökad självkänsla

Jag har fått övningar som gör att jag litar på mig själv när jag tar beslut.

Vardagsglädje

Jag trodde aldrig jag kunde känna mig nöjd en vanlig måndag. Med Gunillas frågor och mina svar inser jag att det finns så mycket att vara tacksam över.

Bättre sömn

Den noga kartläggning vi gjorde har fått mig att sova hela nätter och jag vaknar ofta utan morgonångest.

Värdefulla relationer

Samtalen fick mig att förstå mina behov av ett socialt liv. Nu har jag börjat nätverka och det känns som att jag börjar bli hel igen.

Trygg med nära och kära

Jag har fått träna på att ge och ta emot konstruktiv feedback. Det har medfört att jag och min man känner oss trygga med att vara mer ärliga mot varandra.

Powered by HEOPlatform
H