Blogg

Favoritfrågor

Strax dax för handledning/ intropass på Mind och hur vi rustar oss för svåra samtal, hittar vår egen frågestil och vilka frågor vi kan avvakta med. När jag utbildar i samtalsmetodik tittar vi på vad frågan gör för jobb, varför vi ställer frågor och vilka effekter vi vill ha av frågan. Genom att förstå vilkenFortsätt läsa ”Favoritfrågor”

Tillit till e t t sinne..

-Saknades ppt-sidor?-Ville ni se varandra?-Se Mig?-Ville ni chatta in frågor? Svaren blev NEJ.-det kändes vilsamt att bara få lyssna. -Det viktiga minns man.-Det andra har hjärnan klokt sorterat bort. Jag njuter av att få prova nya idéer, att färre intryck kan upplevas positivt, att öva ett sinne i taget, att utmana ’bruset’. Less is moreFortsätt läsa ”Tillit till e t t sinne..”

Omstarter

Vi får som bekant inte en andra chans att göra ett första intryck… Däremot kan vi göra omstarter. När en fråga blir fel, ett samtal startar märkligt, en kantig kommentar …då kan vi göra en omstart. Både fysiskt och verbalt. -Det här blev ju inte så bra-Får jag ställa om min fråga?-Kan vi sudda detFortsätt läsa ”Omstarter”

Hej!Vad roligt att du hittat hit. 🙌 Här delar jag tankar om samtal. ✨✨✨ Är du nyfiken på kraften i samtal?Hitta din ton, dina frågor, din rytm, naturligt, vänligt och tryggt? En stor del av vår personliga utveckling / att leda oss själva sker genom vårt sätt att samtala. Och föreställningen pågår. Inom och mellanFortsätt läsa

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Om goda_samtal_inspirerar

Hej, det är jag som driver den här bloggen om samtalskraft (som du även hittar på instagram goda_samtal)_inspirerar.

Efter alla intervjuer med konsumenter om olika smaker och produktval de gjorde i sin vardag blev jag nyfiken på frågan. Vilka frågor hade ställts och var det rätt frågor? Jag ville fortsätta dessa samtal, det fanns så mycket mer att säga i dessa möten. Här i bloggen får jag äntligen möjlighet att låta samtalet ta plats. Och frågan. Den här bloggen handlar om min nyfikenhet till samtalet som berättar så mycket om våra behov, värderingar och prioriteringar. När vi väl lyssnar. Dessa glimtar som formar våra liv.

%d bloggare gillar detta: