Får du flyt i samtal?

Personer som leder eller deltar i samtalsgrupper kan uppleva följande behov…

Jag vill..
.. kunna gå djupare i samtalet

… komma närmare de övriga deltagarna

… undvika ytliga ämnen

… fördela ordet till ALLA i gruppen

… hålla tiden, nu drar vi alltid över

… återfå rollen som samtalsledare

… känna mig trygg

… få igång engagemanget

Vilka tankar får du? Är du bekväm i samtalssammanhang?

fråga #handleda #våga #trygg #spännande #samtal #leda #samtals-hantverk #utforska

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: