Samtalstrygg

Är du nyfiken på kraften i samtal? Hitta ton, frågor, rytm, naturligt, vänligt och tryggt??

En stor del av vår personliga utveckling / att leda oss själva sker genom vårt sätt att samtala. Och föreställningen pågår. Inom och mellan oss varje dag. Non-stop.

Om detta skriver jag här..

Några av mina 🗝🗝🗝 till dig..

🗝Jag erbjuder individuella / parsamtal för att komma vidare i blockerade livssituationer.

🗝Jag handleder i samtalsmetodik när du vill använda frågor och svar mer pedagogiskt /resultatorienterat i ditt ledarskap / föräldraskap /självledarskap.

🗝 Övningar och frågor i självledarskap och eget ansvar specifikt för hundägare (nyblivna och erfarna hundägare). Onlinekurser med digitalt självstuderingsmaterial kring

🗝 Förståelse för grundbehov och vikten av vardagsrutiner för att lösa upp svårigheter och undvika missförstånd. (Det Goda Hundägarskapet) böcker till valp-/hundägare där människopsykologi varvas med hundkommunikation.

🗝 Utforskande samtal om Människopsykologi varvat med hundkommunikation i vår podd vem leder vem

Mer om hur jag kan hjälpa dig finns på min hemsida ⬆️

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: