Gå igenom skalet..

Kan viktiga förändringar ske utan att behöva utmana sina egna begränsningar eller rädslor?

Jag har svårt att tro det..

När vi jobbar med våra rädslor ligger vi längst ut vid skalet eller ytterst i vår komfortzon.

Utveckling sker inte inne i den trygga kärnan. Vi behöver ligga precis på gränsen för att få något att hända. Och regelbundet. Till slut expanderar vi och går igenom skalet.

Utveckling behöver både mod och rörelse.

🐣

Glad Påsk

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: