Tycker du om dina rutiner?

Jag har börjat se fördelar i mina upptrampade rutinstigar.

-avlastar planering (ingenting behöver hända just nu)

-autopilot, tar mig mot målet utan ansträngning och borde vara klart om x min).

-mer lugn (gjort det förr så jag vet hur ’kurvorna ska tas ’)

-längtan till kreativitet (växla mellan arbetsuppgifter blir en boost).

En stund varje dag på spikmattan t ex är en ny rutin sen i julas. Provar bl a om min cirkulation i händer och fötter blir bättre. Också perfekt att observera tankar, neutralisera dem och få ett meditativt vakuum. Än så länge är det kortare pass varje dag. Märker redan en piggare och lugnare 🧐känsla i kroppen.

Har du några rutiner som du börjat gilla och vet du varför du har dem?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: