Tillit till e t t sinne..

-Saknades ppt-sidor?
-Ville ni se varandra?
-Se Mig?
-Ville ni chatta in frågor?

Svaren blev NEJ.
-det kändes vilsamt att bara få lyssna.

-Det viktiga minns man.
-Det andra har hjärnan klokt sorterat bort.

Jag njuter av att få prova nya idéer, att färre intryck kan upplevas positivt, att öva ett sinne i taget, att utmana ’bruset’.

Less is more blir nyckelordet för kvällen.

🙌

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: