God fortsĂ€ttning 🙌

Fanns goda glimtar under julhelgen 🙌 ?

Livskvalitet kommer inte automatisk och pÄgÄr inte non -stop men finns ofta nÀrmre och oftare Àn vi tror.

För mig uppstod det storslagna i det enkla.

Ungdomar/familj, brygg-projekt och god sammanhĂ„llning. ✹

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag Àr coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med sjÀlvskattningsfrÄgor fÄr du bÄde ett speglande samtal och Àven en förstÄelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig sÄ berÀttar jag mer. Varma hÀlsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: