Samtalstrygg

Jag håller en serie samtal på @voicehercommunity där du får lära dig mer om vad som gör ett samtal meningsfullt.

Frågor är viktiga men tidpunkt och frågetyp speglar hur samtalet utvecklas.

Du lär dig bl a

✨hur viktiga samtal kan förberedas

✨vad som gör stämningen trygg

✨hur du kan använda olika frågor vid olika tillfällen

Välkommen att vara med 🙌

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: