Kan jag kan du.

Vem är jag och vad vill jag?

Tack för att du följer mina tankar här. Jag vill ge dig en närmare presentation.

SJÄLVUPPLEVT
Ångesten. Det tog tid att förstå vad den ville. Och att den var min.

Att den kom inifrån, att det var smärta.

Sen hjälpen, känslan av att inte förstå sig själv, sittandes i en svart lädersoffa med knäna uppdragna, få frågor som jag aldrig trott man kunde ställa, uppleva att svaren inte fanns utanför, genom att skylla ifrån sig utan genom att ärligt och smärtsamt plocka av lager av inre självvalda sanningar. Plocka ner dessa fejkade skyddslager tills jag mötte min egen hudlöshet. Där fanns potentialen att förändra.

KAPABEL
Nu är jag klokare. Jag är i mina bästa år full av erfarenhet. Jag har förråden fyllda med insikter efter egna misstag, år av ångest, tvivel och inte minst från många timmar av egen samtalsterapi. Plus några operationer och en diagnos.

DAGLIG REPETITION
Dåligt mentalt mående är ofta en kedja av små händelser över tid som leder till trasiga relationer, ensamhet, missbruk, och hopplöshet.

Att vänta för länge ser jag i mina nattliga samtalsuppdrag på Mind. En slags sista utväg för många ..

Samtal är E T T sätt att räta upp livet och väcka sin mentala styrka .

Under mina år i terapi fick jag träna på att felsöka inåt. Jag fick utveckla mitt eget agerande och ansvar för vad det berodde på.
Jag är oerhört tacksam över det detektivarbetet som höjt nivån på min livskvalitet och sänkt min ångest väsentligt.

Med den insikten tänker jag..

-Kan jag kan du.
(T ex att stå på huvudet som var en omöjlighet för ett år sedan…nu går det)

🌱🌱🌱

Vill du lära dig felsöka för att förstå vad tex dålig sömn, molande magsmärta eller obehag av dåliga relationer kan innebära på sikt?

Berätta gärna om dina erfarenheter.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: