Vilken stämning söker du när du vill utvecklas?

Ett avstressat sinne är en klok start.

På min hemsida ⬆️ finns mer inspiration om mitt arbetssätt. Där finns också kopplingen till varför jag finns i dessa spännande utbildningsprojekt med hundägare och med @hundinspiration_mervi_karki .

I vår onlinekurs varvas människopsykologi med hundkommunikation. Du får bl a frågor om DINA behov och du lär dig ha koll på ditt känslotillstånd.

Du hittar vår kurs här http://www.detgodahundagarskapet.se

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: