Förstå behov

Lyssnar jag på mina behov och tar jag dem på allvar?

Ikväll pratade vi om att förstå egna och andras behov. Det underlättar att se skillnaden. Framför allt när vi vill undvika missförstånd.

Bilden är en glimt från vår onlinekurs som berör vårt inre ledarskap.

Om du uppger kod DGH-NOV får du 500;- rabatt.
(Ord pris 2495:-)

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: