Skapande samtal

Din berättelse landar, beskådas, packas om och blir en viktig del av kvällens kunskapsinnehåll.

Ett skapande samtal i all sin enkelhet 🙌 där helhetens vackra mönster växer fram tack vare varje enskild detalj ⭐️ .

När deltagarnas berättelser varvas med föreläsarens värdefulla kunskap uppstår magi.

Jag njöt av varje sekund i rollen som samtalsledare…

🌱🌱🌱

Temat igår var kommunikation, ledarskap och beteende för valpägare

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: