Vilken storlek har förståelsen?

VARFÖR uppstår det?

Varför vill jag lösa det?

Ser du två sidor av samma mynt?

Den varaktiga lösningen kommer ofta när objektiv fakta går hand i hand med personlig drivkraft.

På torsdag utforskar vi det magiska ordet v a r f ö r till ämnet problemhund eller hundproblem.

Välkommen att vara med.
Anmäl dig ⬆️
🖊🤓🐶

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: