Dålig passform mellan scriptet och senaste versionen…

Del 3)

Mitt script hade funkat perfekt på mina arbetsuppgifter hittills. Men nu gick allt långsammare utan anledning, trögare utan passion.

Hur ändrar man sitt personliga script, det inkodade beteendet som hittills och pålitligt har tagit mig fram i yrkeskarriären men också ökat skavet? Som både givit mig månatlig lön men också morgonångest?

Förbaskade tankar. De återkom, knackade på. Jag tryckte ned dem men de ploppade upp som spänstiga badankor i olika färger.

Trevande och sammanbitet tog jag mig till kaffebryggaren med tron om att jag var i en dålig dröm. Fick jag bara kaffe så skulle jag vakna ur eländet och allt blev bra?🤔

Jag intalade mig det i många år.
Sen hände något.

🌱🌱🌱

Känner du till morgonångest? Att vakna med obehag. Känslan av att det är kört innan du ens öppnat ögonen. Hela systemet är inställt på att det kommer gå åt skogen.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: