Hel men ändå halv.

Vi är på tröskeln. Tippar med tårna mot det friska, starka och självklara
Vinglar med hälen mot det sorgsna, svaga och tvivlande. Livets underlag formar vår promenad.

Ett gott samtal ger perspektiv på din vandring.

Foto från häromkvällen där solnedgången målar vår vackra fjärd.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: