Skavandet

När något skaver…när vi längtar efter något nytt?

I snåren finns ledtrådarna. I vår egen terräng finns svaren.

Här är ett stycke från ett av mina utforskande samtal som handlade om ”vändpunkt och passion” . En liten skiss fick följa med som tack för det goda samtalet.

”Ur dimman kom bokstäverna och visade dig vägen till ditt nästa trappsteg i karriären som författare. Siffran bytte skepnad, fick en alltmer rundad profil. En ”3a” blev ett skrivstils ”B”, vars båda bågar formades som ett snett hjärta, en byst, en gravid mage, ett nytt liv. Jag ser inte bara din yrkesmässiga vändpunkt. Jag ser också en fysiskt aktiv, kvinnlig siluett med stark intigritet, varm utstrålning och med höga ambitioner.”

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: