Smärtans ABC

Jag vill att hon ska vara lycklig.

En ung kille vill hjälpa. Flickvännen tar studenten om en vecka. Hon har precis fått missfall.

Hur stöttar vi smärtan i nära relationer?

Jag reflekterar över ännu ett pass som volontär. Flera samtal handlar om nära anhöriga. Att förstå själens ABC, och att ’lycka’ förmodligen knuffas undan av livsviktig närvaro och grundläggande behov. Just nu.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: