Självklarheter

Vilka utvecklingsområden har blivit självklarheter för dig?

Vad finns runt ditt hörn som just nu kanske utrycks i något omedvetet skavande?

Reflekterande samtal med frågan i centrum leder oss kanske inte direkt till självklarheter men definitivt till en rikare förståelse. Där startar utvecklingen på djupet.

Vill du prova ett samtal med frågor som kan berika? Mejla mig 🙂

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: