Vilka bubblor vill upp?

Att arbeta med egenutveckling innebär att återkommande utmana sina begränsningar och rädslor. Vi tror ofta att ”alla andra” har tur eller talang eller något annat när de glatt tar sig an nya utmaningar, ändrar riktning eller provar nya saker. Men vi har alla bekvämlighetszoner med en trygg kärna och ett yttre skikt. När vi vill förändra något, utvecklas i ny riktning så behöver vi lämna kärnan och röra oss ut/upp mot kanten. obehagligt, resurskrävande och osäkert kanske. I utkanten av bekvämlighetszonen finns det nya. Utveckling eller förändring sker inte inne i kärnan. Vi behöver bege oss ut till vår egen gräns för att något annat ska hända. Och göra det regelbundet. Till slut expanderar vi och går igenom ytspänningen”.

I mina goda samtal arbetar vi med din kärna och ditt yttre skikt som ger förståelse för hur du t ex kan öka kvaliteten på dina relationer.

På bild en jäsande Kombucha med små ivriga, kolsyrebubblor som lämnar botten och strävar upp mot ytan.

Vilka bubblor vill upp till ytan hos dig?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: