Samtalets kraft

Tack för att du följer mig och mina inlägg här.

Jag värnar om det utforskande samtalet mellan människor och med sig själv, att våga hänga i frågan och förstå att just frågan bär på svar.

Vad innebär mina goda samtal?
Ja, man kan undra varför man behöver träna på något man gör varje dag. Som t ex att tänka och argumentera. Men precis som att varje dag promenera och bära matkassar inte gör dig till en bättre motionär så kan just vardagsargumentation av att försvara samma åsikter kanske inte leda till fördjupade kunskaper eller nya hjärnmuskler.

Precis som att förebygga ryggskott med mer medveten styrketräning så kan du med Det Goda Samtalet träna på att inte fastna i orimliga föreställningar om dig själv, andra och världen. 

I det goda samtalet blir du mjukt utmanad att tänka själv och pröva dina egna funderingar. Grundtanken är att den som söker svar själv bär dem inom sig. Och jag hjälper dig att nå fram till svaren genom att ställa de rätta frågorna.

Varmt välkommen att prova. Jag bjuder på det första samtalet.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: