Det knoppar i den mentala trädgården…

Små späda, gröna blad syns. Planterade i december, skymtas i form nya rutiner. Ett målmedvetet arbete som sakta ger en annan klang i vardagen, en lust för veckan, leende i sysslorna.

Mentala frön som gror hemma, ensam eller i sällskap, hos ung som gammal, med eller utan drivhus. Jag noterar kraften att göra livsstilsförändringar genom att ’vattna’ med tålamod, plantera med förståelse, prata ömt och se till att få tillräckligt med dagsljus. Så fantastiskt att få vara delaktig i dessa små fina framsteg av fördjupad livskvalitet.

Vilka frön vill du plantera? Genom mina frågor kan du hitta dina svar.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: