Som en boomerang …

Är du observant på kraften? För den kommer tillbaka..

Beroende på vilken känsla du har så händer det olika saker i kroppen. Ju kraftigare känsla desto mer effekt på vårt fysiska tillstånd.
Visste du t ex att ditt sinnnestillstånd dessutom kan ”smitta” vidare till någon som inte har med händelsen att göra… Och nu till det intressanta… Försätter jag min omgivning i detta smittotillstånd så blir jag snart själv ’återinfekterad’.

En stark anledning att vårda och ösa på med ljusa, sköna känslor och vara observant på om mörkare rundgång uppstår.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: