Erfa-online med hundägare

Söndagsinspiration och lite goda samtal med våra deltagare från onlinekursen…🤓🖊.

Ett fint erfarenhetsutbyte ikväll. ✨
Vilka spännande iakttagelser deltagarna gör om sin egen utveckling. Och att dela det med andra (och faktiskt även med sig själv när man berättar) stärker självkänslan. Så kul att få vara en del av detta.

😊✨

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: