Hur ser din relation till prestation ut?

Vilken relation har du till prestation?

Några frågor som kan guida dig…
-Drivs du av lust/glädje eller av oro/rädsla?

-Är prestationen först och främst viktig för dig eller för andra?

-När din prestation inte blir som du tänkt dig, tänker du konstruktivt eller destruktivt?

Ämnet finns i många samtal jag har. Även i mina egna tankar.
-Hur blev det här?
-Varför gör jag detta?
-Är det tillräckligt?

Prestation är en viktig drivkraft som tar oss framåt. Det som ofta laddar begreppet är relationen till aktiviteten eller uppgiften. Ta t ex dina fritidsintressen vs jobbet. Skiljer sig svaren? Vad beror det på? Kan du ändra något i ditt tankesätt?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: