’Från jord till bord’

Fröså varje dag om du vill bli självförsörjande.’

Förra våren provade jag att driva upp tomater från frö. Det gav mig många insikter av tålamod, kunskap och prövningar i ödmjukhet. Vilken tid det tog ’från jord till bord. ’

Den viktigaste insikten var att ta höjd för att ’skörden’ inte blir storslagen första,  andra, tredje gången. Nu provade jag bara en gång. Kanske det hade varit klokare att bredda projektet, att så ett par olika saker för att kunna jämföra erfarenheter och framgång.
Och framför allt inte vid ett tillfälle.

Kan vi plantera en påse olika goda tankar nu varje dag med hopp om god skörd om ett par månader? Hur resonerar du om det mentala trädgårdsarbetet? Sår du varje dag? Tar det tid från god tanke till god handling?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: