Inte. Så. Konstig.

Ett avrundande stödsamtal….

-Jag har alltid tyckt att jag avviker,hänger inte med på det senaste eller vill testa nya saker. Känt mig främmande, färglös, nästan lite hotfull. Men ändå med alla tentaklerna mot livet ... utan att lyckas få kontakt. Men i år, för första gången, så kände jag någon slags samhörighet. Det var inte så konstigt att vara jag. Det hade blivit flera som var som jag. Ensam. Hemma. Utan häftiga aktiviteter...

Året har ifrågasatt oss, vår vardag, våra sammanhang. Vissa har ’tvingats’ inåt medan andra upplevt att de fortsatt som vanligt. Fortfarande i en och samma båt. Men säkert med nya mentala vyer.

Hur skulle du sammanfatta 2020? I bild? Med tre ord, som doft, aktiviteter, musik….?

Mina ord som jag har haft användning av både för egen del och i mina samtal får bli
🌱goda rutiner och 🌱uthållighet

Här syns en jättelik insekt…. eller vattentornet i månskensljus och sen lite hoppfull snö med bär i kärlekens färg.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: