Toapapper förenar

Trodde aldrig jag hade så mycket att säga om toalettpapper…’

Vanliga konsumenter bjöds in till kvalitativa marknadsundersökningar och jag modererade. Deltagarna ombads bidra med egna tankar till varför de valde ett visst livsmedel från butikshyllan. De skulle reflektera över sina behov, få fatt i sina egna värderingar och samtidigt lyssna och ta ställning till de andra deltagarnas tankar.

Många diskussioner gick från att vara ganska banala till att deltagarna kände en djup gemenskap med sig själva och kvällens ämne. Vanliga människor kände sig upprymda, ville byta fler tankar, kunde tänka sig att komma tillbaka och frivilligt vara med i en diskussion igen. Vad betydde detta?

Nu tar samtalen ny form.  Toalettpapper byts till smärta, längtan, relationer… Individuellt och i grupp med en önskad om fördjupad livskvalitet och utveckling av inre ledarskap och eget ansvar. Erfarenheter som kan leda till nya kunskaper. Jag fortbildar mig regelbundet inom svåra samtal, genom att vara volontär på Självmordslinjen och genom regelbundna samtal med dömda inom Kriminalvården.

Jag är glad över att kunna visa deltagare om deras positiva förflyttningar över tid, om utveckling som de själva har klarat av eftersom de har velat se något nytt hos sig själva.

Vill du prova ett gott samtal?
Kontakta mig gärna – första samtalet är ett provsamtal.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: