Utvecklas digitalt …

Utveckling är inte alltid en solskenshistoria av framgång och applåder. Det kan innebära sorg, smärta och rädslor. Men i vissa fall kan mörkret påminna oss om att punkten är nådd. Vi vill ifrån smärtan eller obehaget och inser att den enda vägen är att ta sig därifrån. Genom mörkret mot ljuset. Lätt(are) i tanken men många gånger faller vi i praktiken. Vi ger upp eller söker stöttning.

Med inre ledarskap, eget ansvar och självskattningsfrågor stöttas nu ett 50-tal personer runt om i Sverige i vår onlinekurs som handlar om att få en mer stressfri vardag.
Kursen möjliggör en nystart i hemmiljö där du löser problem och lär dig kommunicera samt utvecklar ditt inre ledarskap. Ingen quick fix utan snarare en livsstilsförändring.

Som bonus får jag efter en tid möta dessa hundägare igen efter en period av eget arbete i våra erfa-online fokusgrupper. Då delar deltagarna sina erfarenheter med varandra. Cirkulärt och inspirerande. Allt från våra hem. Utvecklingen står aldrig stilla.

Här hittar du kursen
http://www.hundinspiration.se

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: