Kan dina behov orsaka stress?

Vilka ämnen skulle du vilja diskutera och dela erfarenheter kring?

Ett kommande ämne är…
´Vilka är dina behov och kan de vara en källa till stress?´

Vi ses hemma hos varandra, dvs online, vi blir ca 3-7 deltagare, jag förbereder frågor och du fyller i med dina erfarenheter och din närvaro. Vi fördjupar oss och kanske får fler frågor än svar. Det är just det som leder oss till något nytt. Det goda utforskande samtalet helt enkelt.😊

Varma hälsningar
Gunilla

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: