Vad beror skillnaden på?

’Jag får ofta höra att jag är så bestämd men när jag tänker på dessa typsituationer så minns jag det mer som att jag kände mig fokuserad …’

Kan du känna igen det?

Det kan finnas flera möjliga skäl till varför din egen uppfattning om ditt beteende kan skilja sig från hur andra upplever dig. Din egen uppfattning är kanske baserad på hur du känner dig snarare än hur du beter dig. Det är inte alls ovanligt att vi upplevs av andra på ett sätt som inte stämmer med hur vi innerst inne känner. Det är möjligt att ditt beteende visar förhållandevis lite av dina verkliga känslor.

Vilka känslor har du som också matchar ditt beteende? Och har du beteenden som inte ’matchar’ med dina känslor? Hur märker du i så fall det?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: