Ute, inne eller digitalt

PROVA i OKTOBER.

Det Goda Samtalet inspirerar dig till inre ledarskap och eget ansvar. Genom konkreta frågor vägleder jag dig till att utforma ditt liv i den riktning du längtar efter. Vanliga samtalsområden är förmåga att prioritera och att formulera små och stora mål i vardagen.

Jag använder självskattningsfrågor för att fånga dina konkreta nulägen och positiva förändringar över tid. Mitt upplägg innebär utforskande samtal med 1-3 veckors mellanrum. Vi ses antingen fysiskt eller digitalt där varje samtal är 55 minuter.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: