Vem bryr sig ???

-För vem ska jag sätta upp mål?? Jag vill ju ha någon att berätta det för, som förstår, som har varit där själv och som känner hur jag har kämpat. Eller kan dela min glädje…

Hur viktigt är det för dig att dela din vardag med någon? Är vemsomhelst gott nog? Och vad gör du om det inte finns någon mottagare. Kan man dela upplevelser med sig själv?

En vänskapskrets är ingen självklarhet. Det kan vara många omständigheter som styr. Man är för kritisk och vågar inte släppa in någon, man är för okritisk och släpper in allt möjligt som gör det svårt att hitta ett djupare sammanhang eller så kanske man är för upptagen med att tro att det inte finns någon därute som man kan dela något med.

Detta något. Ett intresse, en idé, en hobby eller ett diskussionsämne kan just vara nyckeln till din inre krets där du kan hitta en person som kan intressera sig för dina tankar. Ett förslag till dig som vill ha någon att dela dina intryck med… börja fundera på vilka intressen du har och vilka mötespunkter som dessa intressen kan vara sammankopplade med.

På bild: min egen Kombucha som har blivit ett stort intresse just nu 🥂

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: