Vilka ingredienser ligger i din kastrull just nu jämfört med när du startade?

Vi fångas av en lösning som vi vill prova. Vi får instruktioner och ny kunskap. Vi kopierar det och gör det till vårt. Ibland sneglar vi tillbaka till ’grundreceptet’. Men ofta har vi hittat en egen stil. Den är tillräckligt bra för stunden. Tiden går. Sen kommer något gnagandes. Det glappar lite här och där..

Kan du själv ta dig tiden att backa tillbaka till grundinformationen och plötsligt inse att du ser en ny (nygammal) kunskap som du glömt/behöver just nu?

Vad händer om du tittar på ’receptet’ igen? Kan du inspireras igen till en kedja av händelser i stadig riktning? Inte över en natt men i små steg. Varje dag. Och i medveten riktning.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: