Vad kan påverka?

Är du nyfiken på hur du kan stretcha din livskvalitet?

Upplägget innebär tre digitala träffar à 1 timme (telefon eller zoom) med 1-3 veckors mellanrum.

Vi kartlägger hur du kan utvecklas och vi kommer kunna se vilka förflyttningar som görs över tid.

Dessa områden är i fokus:
Koncentration Motivation Återhämtning

Hör av dig. Jag bjuder på ett prova-på-samtal.

gunilla.vonperner@telia.com

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: