Kan du se frågetecknets form som en omfamnande kram?

Jag funderar ofta på vilka frågor jag vill ställa till olika personer. Och ännu mer fascineras jag av frågor som inte besvaras omedelbart.

När en fråga landar mjukt och kräver reflektion händer något. Förutom att det blir tyst så kommer vi djupare ner, förbi färdiga intränade fraser, förbi det rationella och ner i den outforskade myllan. Här, precis i denna miljö finns potentialen. Att lära sig något nytt.
Att hänga i frågan är både modigt och utforskande. Vi borde göra det oftare.

Vilken fråga fick du senast som fick dig att hänga lite innan svaret kom?😊

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: