Vilken ’skörd’ blir det?

Hur ser det ut? Rutiner, tankar, kunskaper, dagliga övningar, värderingar, attityder. Du gör många saker omedvetet och varje dag. Inifrån och ut. Stämmer de dagliga resultatet med dina mål och drömmar? Är det skillnad på din dagsform och målbild? Ofta är det en stor skillnad.
Om vi inte noterar (helst skriftligen för att inte glömma) så lägger vi sällan märke till de dagliga dolda små framstegen. Vi frestas snarare av att se det som händer på utsidan. Det som syns värderar vi högre och det vill vi fixa först eller enbart. Många stannar där. Visst räcker det. Eller?
För att nå dina långsiktiga(ofta osynliga) mål behöver du börja inifrån. Insidan styr utsidan. Och att du orkar göra det regelbundet.
Vilka knep har du för att notera de små framstegen som gör att din målbild överensstämmer med din dagsform?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: