Det goda samtalet

Tänk att få vara med i ett samtal där någon ställer en fråga till dig och med uppriktig nyfikenhet vill höra ditt svar..🙏😊

Forskningen (och även vårt sunda förnuft) säger att…Goda samtal läker kropp och själ. Dessutom ökar kreativiteten och påverkar det egna välbefinnandet positivt samt ökar vår känsla av lycka på ett varaktigt sätt.’

Jag berättar mer här
http://www.godasamtalinspirerar.com

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: