Utveckling genom att dra ner förväntningar

Hur kan man utvecklas om man samtidigt uppmanas att dra ner sina förväntningar??

Att vara i ständig rörelse är inte samma sak som att nå nya rekord. Att vara i rörelse kan snarare innebära att du dunsar mot ett motstånd. -Aj då, det där fungerade visst inte. Du backar. Blir förvånad. Gör inget … och då händer såklart… inget. Säkrast. Eller. Nej. Problemet/smärtan/värken är ju kvar. Du provar en ny vinkel. En ny vikt. En annan position. En annan muskelgrupp. Du sätter igång rörelsen och nya resultat registreras. Aha. Det där blev en ny sensation. Smärtan har förflyttats. Så om den kan flyttas kanske den också kan öka eller t.o.m. minska med dina nya aktiviteter.

Viktiga samtal om självledarskap som jag får ta del av. Just nu med bl a hundägare i vår online-utbildning.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: