Krisberedskap

Hur ser din beredskap ut när det krisar?

En kris är uppslitande och kan t o m kännas som en sjukdom. Livet blir inte precis som det var innan. Ofta får vi en annan syn på livet. Vissa saker blir viktigare och mer värdefulla är andra. Och visst kan vi höra att livet, trots allt, har fått ett nytt innehåll som på många sätt känns bra.

Men när du är mitt i smärtan, när du känner hopplöshet och varken vet ut eller in. Då kan en hjälp vara att vända neråt, till grunden, till kärnan i allt vi har och förmår. Där finns ofta näring och visdom som gör att vi kan sträcka på oss. Erfarenheten som kan omvandla krisen till utveckling.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: