När insidan förändras följer utsidan med.

Jag hade ett samtal där vi pratade om oro kopplat till saker du inte kan kontrollera. Sjukdom. Virus. Bakterier. Ja, allt det där som vi vill hitta vaccin, medicin och botemedel för. Vi vill fixa situationen. Rädda oss från det onda. Ta oss ur smärtan. Snabbt. Eller åtminstone med förvissning om att det går åt rätt håll. Men när läget är låst. När oturen är framme dubbelt upp. När vi får lita på den egna kraften, hoppet och den innersta viljan, hur resonerar vi då?

Det rationella och leta fakta? Eller gå in i det filosofiska och ställa fler frågor? Eller både och. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Det svåra är oftast när vi behöver vara kvar. Avvakta. Stilla. Vänta. Och förhoppningsvis kommer vändpunkten. Kraften. Inifrån. Den blåa himlen som ger oss nya perspektiv med förnyad kraft.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: