Den egna symfonin

Hur lyssnar du på ditt eget verk av ord, meningar, pauser och röstläge? Hur får du fatt i den kompletta upplevelsen?

Nu har jag provat att spela in samtal med deltagare (bara röstsamtal) och de har lyssnat på samtalet efteråt. En fin närvaro med sig själv, att bara lyssna. Vad är starkt, harmoniskt, oväntat, i otakt eller bara finns i bakgrunden?

Vilka dimensioner kommer fram när du ger dig själv lite tid?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: