Finns tysta dialoger?


Har du varit med om när frid, stillhet och bara närvaro skapar en ny slags gemenskap? En omstart i en relation och en nystart i förtroende.

Är du van vid tystnad? Väcker det vissa känslor? Kan man öva sig på att tycka om tystnad? Kan tystnad likställas med trygghet? Vilka tystnader tycker du är utvecklande? -Har du varit med om att tystnaden hjälpte dig att nå fram till en nära vän?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: