Spegeln

Mötet. Att spegla sig verbalt och mentalt. Med sig själv, sina tankar och formuleringar. Vad ser du? Vad hör du? Vad händer under ett samtal när du ser dig själv istället för samtalspartnern? Det testade vi bland annat idag på telefon. Intressanta insikter när man lyssnar inåt och blicken landar i de egna ögonen.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: