Hur tänker han?

Har du varit med om situationer där kvinnor gärna vill diskutera länge, kanske väldigt länge om ett problem medan männen går direkt på lösningen. Vad får det för konsekvenser i ett förhållande? I ett samarbete?
Är det du eller känner du en nyfiken man som vill dela med sig av erfarenheter och vill vara med i en kvalitativ telefonintervju. Ämnet är ’att ta risker’ . Vilka positiva och/eller negativa följder fick dina risker senare i livet.

Hör gärna av dig direkt till mig.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: