Bara en till…

Jag läser en text om Beslutsbalans.
Att v i l j a uppnå något behöver väga tyngre än alternativet att låta bli. På plussidan finns det du vinner och på minussidan det du förlorar inklusive de besvär du får av att inte åtgärda. Och mitt i allt en chans att öva på sin tilltro på egen förmåga.

Vilka beslut behöver du ta som ger mer balans och kanske ’plussad’ tillfredsställelse?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: