Att falla eller sväva till en ny position.

Du har fått frågorna, de är som en meny att plocka från för det viktiga samtalet. Frågorna kommer förhoppningsvis landa mjukt hos din motpart.
Men du svajar, du vill inte störa, du tänker att frågan säkert är besvärande, den kommer få dig att falla i betraktarens ögon. Du väljer att vara tyst, inleder något trivialt och sedan är ögonblicket förbi.
Känner du igen dig när det är dags att gå utanför bekvämlighetens ramar? Känner du rädslan av att prova något nytt som du inte vet vart det leder? Den kittlande längtan efter att vara modig. Men också bekvämlighetens värme att vara kvar i det kända.
Att vara i utveckling kan innebära smärta, en känsla av att falla men också att man svävar till en ny plats som ger nya perspektiv.
Hur ser du på utveckling. Är det alltid roligt? Svindlande?Eller är det förknippat med smärta?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: