Finns det mjuka handgranater?


Hur ger man svår information eller tunga besked?

Jag läser ett stycke om att delge eller berätta om den smärtsamma sanningen. Författaren anser att ett svårt besked bör komma snart i ett samtal och hållas enkelt och kortfattat så att tid finns att ta hand om frågor, reaktioner eller tystnad. Han menar att ’det finns inga mjuka handgranater’.

Vilka erfarenheter har du kring att både få eller framföra svåra besked?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: