Du bär på svaret

Samtalet häromdagen bar på svar. Det kom efter efter en stunds kreativt utforskande och lyssnande. Sen tystnad. Och så plötsligt syntes en kontur, en färg och vi fyllde i den lite försiktigt. Tänk vad ord kan skapa kunskap om vi tar oss tid att vara lekfulla och tid att leta inombords.
Hur hittar du klokskapet inom dig?

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: