Vad händer under ett gott samtal?

Ett samtal innebär att vi träffas i mindre grupper eller bara du och jag i djupintervjuer. Oavsett kommer Du som deltagare vara i fokus och jag håller i frågorna och strukturen. Samtalen handlar om det som är angeläget för dig just nu. T ex goda relationer, bra självkänsla, att känna sig trygg och avslappnad i olika miljöer, att våga säga sin åsikt.

Publicerad av godasamtalinspirerar

Jag är coach och har i hela mitt liv arbetat med samtalsmetodik. I kombination med självskattningsfrågor får du både ett speglande samtal och även en förståelse för dina egna prioriteringar och vilka förflyttningar som du vill göra. Jag kallar det för goda inspirerande samtal. Kontakta mig så berättar jag mer. Varma hälsningar Gunilla + 46 076 17 63 958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: